PRODUSE
Generatoare de curent

Generatoare de curent profesionale BCS, GE 355 VP

Generatoare de curent

Generatoare de curent profesionale BCS, GE 225 VPS

Generatoare de curent

Generatoare de curent BCS, GE 3200 H Family

Motocositoare

Motocositoare, BCS 620

Motocositoare

Motocositoare, BCS 622

Motocositoare

Motocositoare, BCS 600

Generatoare de curent

Societatea PROUTIL SRL comercializeaza o gama larga de generatoare de curent (grupuri electrogene), scule, utilaje, motocositoare, echipamente si accesorii utilizate in constructii, agricultura si industrie. Firma este reprezentanta unor mari producatori deja cunoscuti si afirmati pe piata romana de generatoare de curent, motocositoare si utilaje, printre care enumeram: HITACHI, BOSCH, MAKITA, BCS, HONDA.

Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri (mai ales in comercializarea grupurilor electrogene insonorizate, pentru generatoare de curent si sudura, si motocositoare), suntem siguri ca produsele, gama de generatoare de curent, motocositoare, utilajele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Echipa dinamica pe care ne bazam, seriozitatea ofertei, calitatea sculelor, utilajelor comercializate de noi si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim echipamente, generatoare de curent, motocositoare, de cea mai buna calitate.

PROUTIL SRL pune accent pe importul de generatoare de curent (grupuri electrogene), generatoare portabile si motocositoare. PROUTIL a devenit bine cunoscut pe piata romana pentru utilizatorii de generatoare de curent, grupuri electrogene, motocositoare. La noi puteti gasi generatoare de curent de la BCS, generatoare de curent pentru utilizare professionala, motocositoare cu pornire manuala, motocositoare cu pornire automata, motocositoare cu motoare de la 4 la 13 CP, motocositoare diesel, motocositoare pe benzina, generatoare de curent cu pornire automata pentru alimentarea institutiilor, locuintelor, generatoare de curent cu pornire manuala.

Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Firma PROUTIL si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Va putem pune la dispozitie o gama larga de generatoare de curent, motocositoare, echipamente si scule electrice produse de firme renumite in domeniu.Va asteptam la noi pentru a face cunostinta cu intreaga gama de generatoare de curent BCS si motocositoare.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati:

Oradea, Str.Sucevei, Nr. 29/A, Jud.Bihor

Tel/Fax: 0359-800.839;

Mobil:0728.204.888; 0728.205.888

RO 18729461

 
generatoare de curent  | 2009
powered by EMERiGOS
web design oradea