english romana

Constructii civile

Scurt istoric

Societatea a fost infiintata in luna mai, anul 1999, avand capital privat, romanesc 100%, in valoare de 150.000 lei.

Activitatea principala a societatii este: Lucrari de instalatii electrice, cod CAEN 4321. Pe langa activitatea principala, mai executam si lucrari de constructii civile si industriale precum si lucrari de montaj instalatii sanitare si retele de apa - canal.

Detinem atestate ANRE tip B, C2A si C1A, precum si certificate SRAC si IQNET pentru: SR EN ISO 9001 : 2001 (ISO 9001 : 2000), ISO 14001 : 2004 si OHSAS 18001 : 2004 pentru activitatile: “Proiectare, executie si reparatii instalatii termice, apa si sanitare, montaj contoare de apa si energie termica; executie si reparatii constructii civile si industriale; proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane la tensiunea nominala de 0.4 kV; proiectare si executare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0.4 kV - 20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV. Lucrari de constructii de complexe sportive. Lucrari de constructii, intretinere si reparare, pietruire si imbracare a drumurilor.”

Avem in dotare mijloace fixe necesare desfasurarii activitatii cu instalatii electrice si sanitare in bune conditii, iar dintre acestea amintim PARCUL AUTO, compus din: buldoexcavatoare, mini-incarcator, autobasculanta, autoutilitare etc.

In prezent derulam proiectul denumit: “Achizitii de utilaje la SC POPENERGIA SRL din Oradea, judetul Bihor”, proiect finantat partial din fonduri proprii si partial prin accesarea de fonduri in cadrul Programului operational sectorial “CRESTEREA COMPETIVITATII ECONOMICE ”.

Numarul angajatilor este intre 45 - 55 de persoane. Personalul pentru activitatile de instalatii electrice, sanitare si constructii civile este format din: ingineri, economisti, responsabili tehnici cu executia cu atestat MEC, electricieni autorizati ANRE, sudori autorizati ISCIR, muncitori calificati si necalificati.

In partea dreapta puteti gasi mai multe informatii despre lucrarile nostre de instalatii electrice, instalatii sanitare si constructii civile. Faceti click pe detalii pentru a afla mai multe despre lucrarile de instalatii electrice, sanitare si constructii civile.

popenergia company profile

Serviciile principle

constructii civile In domeniu de constructii civile executam:
 • lucrari de constructii civile, industriale,
 • complexe sportive,
 • lucrari de constructii, intretinere si reparare, pietruire, fundatii si imbracare a drumurilor.

Instalatii sanitare

detalii >
instalatii sanitare In domeniu de instalatii sanitare executam:
 • retele de apa si de canalizare gravitationala precum si pe sistem vacuumatic,
 • statii de pompare,
 • statii de epurare,
 • retele de hidranti,
 • bransamente apa - canal.

Instalatii electrice

detalii >
instalatii electrice In domeniu de instalatii electrice executam:
 • proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale,
 • bransamente aeriene si subterane la tensiunea nominala de 0.4 kV,
 • proiectare si executare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0.4 kV - 20 kV
 • posturi de transformare cu tensiunea nominala de pana la 20 kV inclusiv.
marca iqnet srac 9001 0000 srac 14001 0000 srac ohsas 18001
 
lucrari de instalaltii electrice  | 2010
powered by EMERiGOS
web design