Deratizare

deratizare

Aveti probleme cu daunatorii, rozatoarele? Aveti nevoie de servicii de deratizare, de calitate si cu efecte de lunga durata? V-ati saturat ca rozatoarele sa va puna in pericol sanatatea, confortul si bunurile materiale?

Ati ajuns in locul potrivit! Aderamed SRL ofera servicii complete de deratizare cu garantie si realizate doar cu produse profesionale de deratizare.

Servicii deratizare

Prestam servicii de deratizare atat in spatii inchise cat si deschise. Pana acum serviciile noastre de deratizare au fost utile atat pentru persoane fizice cat si pentru firme si institutii publice: birouri, banci, hoteluri, pensiuni, restaurante, baruri, brutarii, spitale, scoli, gradinite, domenii publice (piete, parcuri, faleze etc.).

Detinem o vasta experienta in combaterea daunatoarelor de orice tip prin deratizare, dar si dezinsectie si dezinfectie. In cei peste 12 ani de prestare a serviciilor de deratizare, am realizat lucrari in majoritatea localitatilor din judetul Bihor, dar si in judetele Cluj, Arad, Satu Mare, Brasov, Sibiu, Hunedoara, Salaj, Maramures, Tulcea.

Suntem prezenti oriunde aveti nevoie de serviciile noastre de deratizare. Calitatea e cel mai important aspect pentru noi in activitatea de deratizare.

Pentru deratizare folosim doar produse din import aprobate si omologate de Ministerul Sanatatii care indeplinesc cele mai exigente norme de protectie si siguranta alimentara, cerinte impuse de Uniunea Europeana si care nu pun in pericol viata oamenilor si animalelor prin folosirea in procesul de deratizare.

Suntem interesati in primul rand de protejarea sanatatii dumneavoastra si a familiei, facand astfel tot posibilul eliminarii complete a daunatorilor prin deratizare.

Procesul de deratizare este foarte important si datorita faptului ca rozatoarele afecteaza nu doar sanatatea oamenilor prin bolile pe care le transmit (ciuma, trichineloza, malaria, turbarea, toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, febra aftoasa, bruceloza, gastroenteritele, salmonela, etc.), ci pot produce si daune materiale prin faptul ca distrug cabluri electrice, izolatii, instalatii, pereti, contamineaza alimente, cereale, rezultand astfel pierderi economice insemnate, iar o deratizare completa va scapa de aceste probleme.

Folosim mai multe procedee de deratizare. Un procedeu de deratizare este plasarea de momeala toxica in locuri special amenajate in statii de deratizare prin intoxicare din plastic prevazute cu chei, avand un nivel maxim de siguranta, pentru a evita eventualele accidente, fiind imposibila sustragerea materialului toxic din statiile de deratizare de catre animalele domestice si conferind protectie impotriva intemperiilor, momeala pastrandu-se pe perioade indelungate. Astfel se realizeaza o deratizare mai sigura, eficienta si cu costuri mai reduse.

O alta metoda de deratizare folosita in locatiile de alimentatie publica sunt capcanele non toxice pentru eliminarea cat mai rapida a rozatoarelor. Procesul de deratizare trebuie sa fie cat mai rapid si eficient in aceste locatii, iar experienta noastra de peste 12 ani in deratizare ne ajuta sa fim cei mai buni.

Comercializam de asemenea aparate de deratizare cu ultrasunete, foarte eficiente la exterior. Aceste aparate de deratizare cu ultrasunete sunt excelente pentru indepartarea rozatoarelor si animalelor fara stapan, fara a fi toxice pentru acestea.

Pentru cea mai eficienta deratizare apelati la Aderamed SRL.

 
deratizare  | 2010
powered by EMERiGOS
web design